Trusted For Over 35 Years

  • 0
  
De gemakkelijkste manier om een nieuwe PC op te zetten!

 

 

Het ENIGE software wat alle programmas, documenten en instellingen verplaatst!

 

 

Bekroningen
Recenties
 
“Hoeveel is je tijd waard? Een nauwgezette migratie die manueel gedaan wordt kan wel enkele dagen duren en dan kun je nog dingen missen. Een migratie met PCmover neemt uren in beslag en er wordt niks gemist.”

PC Magazine

 

 
“…Het was me nog nooit eerder gelukt om een nieuwe PC zoveel op de voorganger te laten lijken, ongeacht hoeveel uren ik erin stak… nu liet ik Laplink’s PCmover Professional het zware werk doen.”

Barron’s Magazine

#1 Geklasseerde Migratie Software

31,95€

Normale Prijs: 47,95€

 

download nu of

 

bestel met paypal

 

 

 

Verenigbaar met
Geld-Terug Garantie
Als je niet 100% tevereden bent met PCmover stuur het dan gewoon binnen 30 dagen na aankoop terug voor een volledige terugbetaling.

 

 


GEMAKKELIJK
TE GEBRUIKEN

Installeer gewoon de PCmover op allebei je computers en gebruik de Wizard om alles over te zetten wat je maar wilt op je nieuwe PC.


MICROSOFT
GOEDGEKEURD

De enige aanbevolen oplossing voor het migreren van Microsoft Windows XP naar een nieuwe pc!


BEHOUD
ALLES

Zet automatisch alle gebruikers over; alsmede alle geselecteerde applicaties, documenten en mappen naar je nieuwe PC.


ZET HET OP EN DENK
ER NIET MEER AAN

Je kunt de transfer starten en gewoon weglopen. PCmover doet de rest! PCmover emailt je of stuurt een sms als het klaar is!

 

 

DE EENVOUDIGSTE manier om een nieuwe pc in te richten!

 

PCmover Professional is het ENIGE software wat automatisch alle geselecteerde documenten, instellingen, gebruikersprofielen en zelfs de programma’s van je oude PC naar de nieuwe overzet en herstelt, of van een oud besturingssysteem naar een nieuw, gebruik makend van je bedrade of draadloos netwerk. En omdat de meeste getransferde applicaties op je nieuwe PC zijn geïnstalleerd, klaar voor gebruik, is het meestal niet nodig om oude CDs, voorheen gedownloade programma’s, serienummers of licentiecodes op te zoeken.*

 

PCmover Professional is de gemakkelijkste manier om naar een nieuw computer te herstellen of over te zetten zonder iets kwijt te raken, zelfs als de oude en de nieuwe PC andere versies hebben van Windows. Er verandert niets op de oude PC en er wordt niets overschreven op de nieuwe PC.

 

*Voor applicaties is het mogelijk dat de licentie code weer ingebracht en gereactiveerd moet worden op de nieuwe PC. Bepaalde systeeminstellingen en applicaties mogen niet overgezet worden vanwege hun onverenigbaarheid met het besturingssysteem op de nieuwe PC. Klik hier voor meer informatie.

 

 

need help?